fredag 22. februar 2013

Veske

I Norge syr alle vesker og sånt. Det gjorde jeg også da jeg bodde der. Men her er det store sengetepper som gjelder. Spesielt etter at jeg fikk miss Gammill i hus. Ingen ting som stopper meg - ja for det er jo så billige stoffer her også....
Men så var jeg på shopping med gjest fra Norge. Og vi kom over noen kjempebillige vesker - designervesker tror jeg det kan kalles. Det var ei rød fra Ralph Lauren som jeg forelsket meg i. Spesielt fasongen passet meg bra. Den kostet bare $150 før skatt. Og jeg kjøpte den. Kupp!
Hvis man soomer inn i bilde kan man se den fine logoen som er trykket inn i læret, for ja. det er lær! Blir sikkert aldri utslitt. Kan bruke den for ever....
Men så var det disse $$$. Jeg liker jo så godt å kjøpe stoffer, og for denne vska kan jeg få mer enn 15 meter stoff, hvis jeg er heldig.
Så jeg målte og tegnet og fant fram stoffer og strøk på stabilisering, og sydde meg veske!
Fant også et mønster på ei lommebok.

Så gikk jeg tilbake til TJ Max og fikk alle pengene tilbake. Og med lommeboka full, kan jeg nå gå på quiltebutikkbesøk med ny selvlaget veske og kose meg....  Så vet jeg også at denne blir utslitt, så jeg kan få meg ei ny ei om ikke så lenge, og kanskje finnere jeg DET stoffet, så kan jeg sy ei til i kveld!
Jeg er ei lappekjerring, og går ikke rundt med designervesker!

2 kommentarer:

  1. Den løsningen hadde jeg sansen for! Og jeg synes at veska du har sydd er kjempeflott, likte godt stoffet du har brukt.

    SvarSlett
  2. Jeg er glad du gjør det du er komfortabel med, veska du lagde er kjempefin!

    SvarSlett