søndag 17. februar 2013

T-skjortequilt nr 4

Det var spennende å gå løs på et nytt T-skjorte prosjekt. Men litt skummelt også. For det er ikke noen oppskrift å følge. Og denne gangen var det en voksen mottaker. Og teppet skulle bli stort. Jeg ble enig om at det ikke behøvde å dekke en hel dobbeltseng.  Det ble 116 x 76 inch.
Her ligger teppet på vår king size. Det kom en del motiver på begge sidene. Men de vil komme bedre fram hvis teppet ligger på ei enkeltseng.


Det er en stor maratonløper som skal hedres med et teppe!Det er også 6 store bilder med. De var trykket hos et profesjonelt trykkeri via nettet. Det var 43 T-skjorter, eller mest treningstrøyer i syntetisk dryfit-stoff. Det var litt glatt og ekkelt å jobbe med. Stabiliseringen som jeg strøk på satt litt dårlig, så det gikk ikke helt fort og greit. Men det kom sammen og Miss Gammil klarte fint å gjøre quiltejobben.
Denne gangen ble det ikke plass til så mye stoff rundt hvert motiv. For teppet ville blitt for stort og tungt.Her er teppet brettet sammen. Jeg valgte todelt lukkekant, som ble sydd på med maskin.

1 kommentar:

  1. Så tøft da! Og jeg forstår at dette ikke var snargjort, for t-skjortestoff er ikke enkelt å sy. Men du har jo fått det kjempefint til;) Artig lukkekant;)

    SvarSlett