onsdag 17. april 2013

T-skjortequilt nr 5, 6 og 7

Jeg har nå hatt æren av å lage tre nye T-skjortequilter til tre brødre som skal flytte tilbake til Norge etter tre år her i Houston.

Dette teppet skulle være rødt. Det var enkelt - spesielt med de fine røde T-skjortene i midten.


 Dette teppet skule bli lyse gult. Det var litt mer utfordrende. Og det var ei stor T-skjorte som gutten selv hadde farget på skolen. Den var i utgangspunktet hvit, og med lyse splash-farger. Jeg valgte å bruke den rundt kantene. Og ei gul ramme til slutt. En del av ramma ble også blå som er tatt fra ei T-skjorte fra fotballaget.


  Storebror hadde flere T-skjorter som måtte være med, så det måtte få bli større. Skolens farger er mørk blå og orange, men han var ikke så glad i orange, så derfor samlet jeg dem i toppen. Og brukte hovedsaklig blåfarger.

 Her er noen detaljer fra teppene.


Helt utenfor tema: Knipset gjennom vinduet. Naboene som sitter og tar seg en pause tidlig en morgen. Ganske typisk egentlig, men for meg, veldig amerikansk...1 kommentar:

  1. Gøyale T-skjortetepper. Lur løsning med å bruke den med splash til kant omkring de andre. Men jeg trodde du var fullt opptatt med pakking og ikke hadde tid til å sy?

    SvarSlett