mandag 17. september 2012

Gode gjerninger


Gode gjerninger... Er ikke sikker på om det ble riktig stavet. ¨Det ser så rart ut skrevet. Men det er da det vi sier når vi gjør noe bra for andre...?
Jeg har ei norsk quiltevenninne her i Texas. Og hun tok på seg en skikkelig jobb og utfordring. Hennes quiltelag hadde fått en stor pose stoffer og delvis påbegynte lappeprosjekter etter ei gammel dame som hadde avsluttet sitt quilteliv. Elisa ble spurt om hun kunne lage noen quilter av dette, som kunne brukes som tepper til unger eller til eldre på sykehjem.
Hun syntes mye av stoffene var skikkelig stygge, og det som var påbegynt var ikke helt greit å fullføre... Men hun tok det som en utfordring. Og jeg ble spurt om å qilte disse små teppene, slik at de ble så bra som mulig. Når Elisa kunne bidra med så mye tid og energi, ville jeg ta utfordringen og quilte dem "for free". Jeg vil vise disse teppene som inspirasjon tl andre. Se hva som går an. Det meste ble faktisk ganske fint. Og Elisa var så fornøyd over å ha fått strukket seg selv, og laget mønstre som passet stoffene og de bitene som hun hadde, og ikke omvendt. Noen bakstykker ble kjøpt, men det meste klarte hun å få til fra det som var i den store posen.
Værsegod! Her er det ideer å bruke for andre.


Hun fant et stort sykke med et ganske så sprekt og fint stykke stoff. Det fikk bare bord, så var det ferdig!Her quiltet jeg litt mer etter bitene i mønsteret. Syntes det ble ganske så fint!
Ellers så brukte jeg mest all over quilting. Ganske fort og greit.
Nå skal Elisa få dem tilbake, og hun har en stor jobb med lukkekant forran seg!

1 kommentar:

  1. Tusen takk for alt arbeidet du la ned i disse quiltene. Kjempefint quiltearbeid!

    SvarSlett