fredag 12. juli 2013

Norge

Nå har jeg vært flere uker i Norge. Det var litt trist å demontere miss Gammill. Hun ligger på gulvet i huset i Houston og venter på å bli pakket inn i en konteiner for den lange turen over til Sandvika. Hun skal flytte inn i 2. etg i ei blokk. Jeg er veldig spent på om jeg får henne til å trives og fungere bra her, med strømmen og klima og alt det andre...

Jeg startet med noen dager hos bror Per på Oppaker. Her ble det fint vær og jeg fikk bidra med å stable ved! Mange år siden sist jeg gjorde det - på hytta i Trollheimen.

En vedstabel kan være veldig fin!

Godt fornøyd med mitt bidrag!
Jeg har malt veldig mye. Hele leiligheten med 3 soverom, stue og kjøkken skal bli helt nytt.

Her er bilder tatt etter at veggene er malt, men før dørene får en omgang.Og her er etter maling. Mangler dørkarmer i gangen, men de kommer når Vigleik er tilbake. Det skal også bli ny parkett på gulvene.


Det gamle kjøkkenet er revet ut. Ny lys grå farge på veggene. 


Vidar har malt alle takene.
Vi var uten kjøkken i nesten 5 uker. Hadde kjøleskap i stua, og kjøkkenbordet med tørrmat.


Og her er nytt kjøkken på plass. Det er fra IKEA, og det ble montert av Relero på 3 dager.

Det var utrolig kjekt å ta i bruk kjøkkenet.
Mye gamle tørrvarer ble kastet. Men i stedet for å kaste en pose med Nan brød som var utgått på dato, måtte jeg bake dem. Da tok det tid å få flyttet inn på kjøkkenet. Og tid har jeg nok av...
Deilig lukt og godt å spise.Den gamle peisen


Bygget plast telt rundt peisen, før den ble hugget ned. Og de sterke gutta mine bar ut og kjørte på fyllinga flere tonn med murstein, og gammel kjøkkeninnredning og hvitevarer.
 Nå har vi bestilt ny peisovn. Håper på mere plass og bedre varmeeffekt.


1 kommentar: